Om Oss (SMS Kredit)

SMS Kredit har hjälpt privatpersoner sedan 2008 genom att erbjuda mindre lån. Våra små lån uppskattas av tiotusentals svenskar varje år. Antalet personer som har fått uppleva hur snabbt och enkelt man kan låna pengar direkt till sitt konto, ökar för varje år tack vare våra tjänster.

Vi är ett av de företag i Sverige som har störst kunskap om och längst erfarenhet av  sms lån. Vi på SMS Kredit förstår att de mest oväntade situationer kan dyka upp och att man plötsligt kan behöva ett litet snabbt lån utan en massa strul. Därför erbjuder vi våra kunder som har konto hos Nordea tillgång till lånet inom 15 minuter från det att lånet godkänts. Om du har konto i en annan bank finns pengarna på ditt konto absolut senast nästkommande vardag.

Vi var ett av de företag i Sverige som först kunde erbjuda sms-lån via internet och mobiltelefon. Vi har investerat stort i våra datasystem och satsar mycket på vår kundsupport för att kunna ge våra kunder den bästa och snabbaste servicen. För oss är det väldigt viktigt att tillgodose alla kunders behov och ge en bra och snabb service utan långa väntetider.

Vi har också investerat i att stärka kontrollerna i samband med vår kreditgivning, med syftet att minska risken för bedrägerier och andra säkerhetsproblem. Vi på SMS Kredit har nolltolerans mot bedrägerier och har sen starten lyckats stoppa de flesta bedrägeriförsök.

Har du några frågor finns det mer information om våra tjänster på hemsidan men du är också varmt välkommen att ringa till vår kundtjänst.

Kontaktuppgifter

SMS Kredit

Tel: 08-503 805 10
Fax: 08-503 805 11
E-post: kundtjanst@smskredit.se

 

 

Kommentarer inaktiverade.