Trygga smslån från Smskredit!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Kredit

Kredit är en överlåtelse av att förfoga över en viss penningsumma under en viss period. Det finns flera olika typer av krediter som till exempel lån, avbetalning och uppskov av betalning. Själva ordet kredit kommer ifrån ”credere” som är latin och betyder ”tro på”. En skuld uppstår när en gäldenär blir skyldig en borgenär.

För att kunna få en kredit som person eller företag tar långivaren hänsyn till respektive kreditvärdighet. En väldigt vanlig form avkredit uppstår vid användning av kreditkort som alla svenska storbanker erbjuder till sina kunder. En annan lösning är avbetalning som många av elektronikkedjorna erbjuder sina kunder för att få dem att köpa mer produkter. Siba tjänade till exempel mer på sina inkomster från kredit än huvudsakliga försäljning av produkter 2007 och det har därmed visat sig vara en väldigt lönsam affär för företagare. Genom att betala sin kredit och sköta sin ekonomi anses man mer värdig en kredit än om man inte har någon kredit vilket anses vara rätt lustigt enligt många.

När en gäldenär får kredit betalar denne en viss ränta eller avgift för att den erbjuds denna kredit. En gäldenär förväntas alltså senare betala tillbaka sin kredit vid ett senare tillfälle. Så länge en låntagare håller sig inom redovisad löptid som den aktuella kredit gäller är allting i sin ordning. Löptid kan variera kraftigt mellan en kredit och en annan, allt ifrån en dag till ett år eller längre. Om en gäldenär inte betalar tillbaka sin kredit i tid bestraffas gäldenären med dröjsmålsränta och en eventuell avgift. Även detta är väldigt lönsamt för bank och kreditinstitut. Sms Kredit har en löptid på 30 dagar och det är en vanlig tidsperiod för liknande företag som också erbjuder mikrolån, smslån och snabblån. I och med att löptiden är så pass kort när man tar snabblån har Sms Kredit valt att inte debitera någon ränta och istället bädda in den kostnaden i avgiften.

Vi på SMS Kredit erbjuder kredit via smslån, Internetlån, webblån och mikrolån, som alla är blancolån, lån utan säkerhet. Vår löptid är 30 dagar och man kan låna 1000, låna 2000 och låna 3000. Du får i princip direkt reda på om du blivit beviljad ett mikrolån eller inte. Blev du det och har Nordea som bank kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom 15 minuter. Om du blev beviljad lån och har annan bank tar det som en vanlig banköverföring ca en bankdag. Svårare än så behöver det inte vara när man är kund till Sms Kredit. SMS Kredit erbjuder alltid billiga smslån mot en låg avgift och en liten ränta.

>

Till skillnad från när du lämnar något i pant hos en pantbank kan vi erbjuda dig en kredit utan att du behöver lämna någon säkerhet. Detta skiljer oss från din bank som ofta kräver en säkerhet för sina bolån, billån, reselån, privatlån, båtlån och banklån. När du tar en kredit från SMS Kredit behöver du inte lämna någon säkerhet utan vi gör istället en kreditupplysning på dig. Denna kreditscoring syns inte hos UC, detta är för att vi vill värna om din integritet och din säkerhet.

Det enklaste sättet för dig att låna nu när du redan är på vår hemsida är att göra ett webblån direkt här från vår hemsida. För att göra en ansökan om ett webblån och samtidigt ansöka om mobillånkortet fyller du i SMS Kredits ansökningsformulär som du alltid hittar till höger på hemsidan. Har du funderingar kring vad det kostar att få en kredit från SMS Kredit hittar du all information under fliken smslån i startmenyn. Är du osäker på begrepp som löptid, amortering, annuitetslån, borgensman, borgenär, effektiv ränta, inkasso, kreditupplysning, låntagare, långivare och nominell årsränta kan du läsa mer om det här på vår hemsida under fliken ordlista.

Sms Kredit hoppas att denna information om kredit har hjälpt dig och har du några frågor kring kredit eller något annat gällande våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst.

Kreditbeloppet är . Kreditavtalets löptid är . Antalet återbetalningar är . Exempel: Beräknad med antagandet att kreditbeloppet är och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan Kreditränta är rörlig, f.n. per år. Uppläggningsavgift är 95 kr. Totalt att betala tillbaks är . Månadskostnad: