Trygga smslån från Smskredit!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Låntagare

Låntagare är den som tar ett lån och är motsatsen till långivare. Andra ord för låntagare är gäldenär och gemensamt för dessa är att denna person står i skuld till någon annan, vanligtvis en bank eller annan långivare. Det handlar oftast om pengar. Det finns två olika typer av gäldenärer, penninggäldenär och naturgäldenär. Penninggäldenär handlar oftast om traditionella lån medan en naturgäldenär är en tjänst som låntagare betalar för.

Det finns en hel del låntagare i Sverige, vare sig det gäller ett bostadslån eller mikrolån. Andra lån som rör låntagare är smslån, Internet lån, snabba lån, webblån, blancolån osv. En låntagare kan vara både en privatperson och ett företag. Det finns idag betydligt fler låntagare och långivare än för bara 10 år sedan. Lånemarknaden utvecklas ständigt med nya tjänster och produkter som är anpassade att passa svenskarnas behov och preferenser.

Motsatsen till låntagare är alltså långivare eller borgenär. Det är alltså denna part som äger en fordran till en låntagare. Det är vanligt att borgenär kräver säkerhet för de lån de erbjuder men vi på Sms Kredit kräver ingen typ av säkerhet för våra mikrolån. Lån utan säkerhet kallas för blancolån och har på senare tid blivigt väldigt populärt.

Vi erbjuder i dagsläget dig som låntagare att låna mellan 1000 och 13000 kr till nya kunder. När detta är gjort får man reda på om ansökan om mikrolån blev godkänd eller ej. Man behöver ett svenskt personnummer, en årsinkomst på minst 150 000 kr för att bli beviljad ett lån och kunna bli kallad låntagare.

De flesta av oss i Sverige är låntagare på något sätt. Många har studieskulder hos CSN, bostadslån eller billån. Det har idag tack vare våra tjänster blivit allt lättare att bli låntagare. Vi kräver att man måste vara fri från tidigare betalningsanmärkningar.

Har du några som helst frågor kring låntagare eller i övrigt är du varmt väl kommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Kreditbeloppet är . Kreditavtalets löptid är . Antalet återbetalningar är . Exempel: Beräknad med antagandet att kreditbeloppet är och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan Kreditränta är rörlig, f.n. per år. Uppläggningsavgift är 95 kr. Totalt att betala tillbaks är . Månadskostnad: