Trygga smslån från Smskredit!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Mikrolån

Mikrolån kännetecknar ett litet lån. Det anses vara ett samlingsbegrepp för små lån. Detta inkluderar snabblån, smslån, Internetlån som alla är blancolån, lån utan säkerhet. Mikrolån började ursprungligen för att stimulera företagare och entreprenörer i Indien. Mikrolån skapades främst kvinnor men även män. Muhammad Yunus gjorde detta via sin bank Grameen Bank i Bangladesh och har prisats med Nobels fredspris. Dessa lån (mikrolån) har gjort det möjligt för fattiga att jobba sig ur sin egen fattigdom. De har de kunnat göra genom att med hjälp av mikrolån skaffa nya redskap, ny mark, bördig jord och sköta egen verksamhet.

I Sverige anses mikrolån inte riktigt ha att göra med lån till entreprenörer. Utan Skandinaviska mikrolån används snarare för konsumtion. Det är mer relaterat till mindre lån som vi på Sms Kredit erbjuder svenskar. Det brukar handla om att låna 1000, låna 2000 och låna 3000 löptid på 30 dagar.
S & A Sverige AB var bland de första i Sverige med att lansera mikrolån. Mikrolån har snabbt blivigt mycket populära och i ett nära samarbete med Mobillån har även vi på SMS Kredit börjat erbjuda mikrolån till det svenska folket.

Ansöker om mikrolån gör du alltså direkt i din mobiltelefon. När ansökan om mikrolån är ifylld får du direkt reda på om den blev godkänd eller inte. Blev ansökan om mikrolån godkänd kan du räkna med att få pengarna till sitt konto inom 15 minuter om man har Nordea som bank. För att bli beviljad ett mikrolån behöver man vara svensk medborgare, ha ett svenskt personnummer, ha en årsinkomst på minst 50 000 kr samt inga tidigare betalningsanmärkningar.

 

Innan dessa mikrolån blev vanliga på den svenska marknaden var lån av pantbank det snabbaste sättet att ta ett mindre lån. Man är då tvungen att lämna in en ägodel som ett halsband eller en gitarr som pant för att man ska kunna bli beviljad ett mikrolån. Vi kräver som sagt ingen säkerhet eller pant för att man ska kunna ta snabba krediter av oss. Vi kräver däremot att man ska gå igenom vår kreditscoring och vara kreditvärdig.

Kreditbeloppet är . Kreditavtalets löptid är . Antalet återbetalningar är . Exempel: Beräknad med antagandet att kreditbeloppet är och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan Kreditränta är rörlig, f.n. per år. Uppläggningsavgift är 95 kr. Totalt att betala tillbaks är . Månadskostnad: