Trygga smslån från Smskredit!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Mobillån

Sms Kredit var en av de första aktörerna på marknaden för smslån. S & A Sverige AB var dock först i Sverige med att erbjuda smslån. SMS Kredit och Mobillån har sedan starten av SMS Kredit haft ett mycket nära samarbete.

Blir ansökan om ett smslån godkänd kan man om man har konto hos SEB få sina pengar inom 15 minuter. Annars tar det som en vanlig överföring mellan olika banker, dvs. 1 bankdag. Blir ansökan från Mobillån inte godkänd kan det bero på att man inte uppfyller de krav de har har sina lån. Vi gör nämligen en kreditupplysning på alla våra kunder där vi fastställer din kreditvärdighet genom vår kreditscoring. Inga av våra kreditupplysningar syns hos UC.

För att ansöka om ett lån direkt vi vår hemsida fyller du i ansökningsformuläret på startsidan.

Det är alltså inte svårare än så att ta ett smsån och det finns egentligen ingen anledning till att det ska vara svårare ta ett smslån. Det har även varit mycket tal om det här med snabblån och mikrolån i media. Vissa anser att det är för enkelt att låna pengar och att det resulterar i trista följder. Detta är något som vi inte håller med om. Vi gör allt för att det skall vara så enkelt som möjligt för dig att låna pengar. Att ansöka om och att få ett lån skall vara enkelt och gå fort. Allt för att göra dig som kund till SMS Kredit nöjd. Tjänst med lån något som många kunder uppskattar och är nöjda med.

Mikrolån, snabblån, smslån, blancolån, webblån och internetlån är  välanvända begrepp. Den gemensamma nämnaren här är att oftast att ingen av låneformerna kräver säkerhet. Tar man ett bostadslån fungerar bostaden som säkerhet för lånet och samma sak kan gälla en bil vid billån. Tar man däremot ett smslån krävs ingen säkerhet.

Har du några frågor kring våra lån eller i övrigt är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst så ska vi se till att besvara dem så fort vi kan.

Kreditbeloppet är . Kreditavtalets löptid är . Antalet återbetalningar är . Exempel: Beräknad med antagandet att kreditbeloppet är och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan Kreditränta är rörlig, f.n. per år. Uppläggningsavgift är 95 kr. Totalt att betala tillbaks är . Månadskostnad: