Trygga smslån från Smskredit!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

Smålån

Smålån är precis som det låter mindre lån / mikrolån och erbjuds idag av en rad olika aktörer. Sms kredit erbjuder idag våra kunder smålån mellan 1000 och 13000 kr. Det enda du behöver göra är att ansöka på vår hemsida. När detta är klart får du, så fort vi har behandlat din ansökan, besked om ditt smålån blev beviljat. Blev ditt smålån inte beviljat kan det bero på att du inte är 20 år fyllda, har en årsinkomst på mindre än 150 000 kr eller har flera betalningsanmärkningar.

Sms Kredit startade 2007 och har ca 5 anställda som jobbar hårt för att erbjuda kunder smålån på ett så effektivt och tillfredställande sätt. SMS Kredit är helsvenskt och har sitt kontor i Stockholm. S & A Sverige AB var bland de första ut på marknaden för smålån via sms. Idag finns en hel del aktörer som erbjuder smålån. Det är därför viktigt att man kontrollerar alla uppgifter när man ska låna pengar, Avgift och ränta är två viktiga saker att ha koll på när man tar smålån.

Andra begrepp för smålån är smslån, Internetlån, mikrolån, blancolån. Dessa har alla gemensamt att det oftast inte krävs någon form av säkerhet. En säkerhet kan vara en bostads värde vid bolån, eller en borgensman vid vanligt banklån. Vi vill erbjuda en så effektiv tjänst med smålån som möjligt och anser inte att det är nödvändigt med någon säkerhet. Vi baserar istället våra beslut på en kreditscoring som endast tar ett par sekunder och kontrollerar om man har betalningsanmärkningar och om man har minst 150 000 kr i tidigare årsinkomst. Uppfyller man inte dessa krav går det inte att få ett smålån.

Mycket snabbare och smidigare kan det inte bli att ta smålån än hos SMS Kredit.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har några som helst frågor kring våra smålån och tjänster.

Kreditbeloppet är . Kreditavtalets löptid är . Antalet återbetalningar är . Exempel: Beräknad med antagandet att kreditbeloppet är och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan Kreditränta är rörlig, f.n. per år. Uppläggningsavgift är 95 kr. Totalt att betala tillbaks är . Månadskostnad: