Trygga smslån från Smskredit!

Ny kund? Ansök om ett smslån på 25000 kr idag!

SMSlån – Låna pengar via sms

Smslån är en låneform där man kan ansöka om lån via ett sms från en mobiltelefon. Vi på Sms Kredit har erbjudit smslån sedan 2007 och har idag många nöjda kunder. Man får, så fort vi behandlat din ansökan, reda på om ansökan om smslån godkänds eller inte. Vi gör en kreditupplysning på alla som söker smslån och vi beviljar bara smslån till kunder som uppfyller de krav vi har i vår kreditscoring.

Smslån är relativt nytt och introducerades på den svenska marknaden 2006 med Smskredit i spetsen. Anledningen till att det finns en hel del felstavningar av smslån på internet är på grund av att det tidigare inte fanns möjlighet att ha med å ä ö i adressfältet. Det är alltså därför som det finns flera olika varianter som till exempel smslan och sms-lan.

Smslån kan även förklaras som snabblån, mikrolån och blancolån. Gemensamt är att de inte kräver någon säkerhet, att de går snabbt låna och ansöka om lån. Smslån betyder direkt att det är ett lån via sms, smslån. Kraven för att få ett smslån är minst 20 år fyllda, har en årsinkomst på minst 150 000 kr samt att man klarar vår kreditscoring. Uppfyller man dessa krav är det fritt ram att ta ett smslån.

Smslån kommer ursprungligen från Finland. Ett Kort lån som har en löptid på 30 dagar, precis som de smslån som Sms Kredit erbjuder. Smslån i Sverige är väldigt snabba och det är enkelt att ansöka om smslån.
Marknaden för smslån har expanderat kraftigt de senaste åren sedan lanseringen 2006 då Smskredit var först ut. Tidigare var internetlån och pantbank det ända alternativet att låna pengar snabbt. Men sedan 2006 har fler och fler valt att gå över till smslån. Internetlån var även då förknippat med en del administrativt arbete precis som en pantbank. Hos en pantbank är man tvungen att lämna ägodelar i pant för att kunna ta ett lån.

SMS Kredit erbjuder smslån utan pant eller säkerhet (blancolån). Smslån är ett relativt nytt fenomen och Sverige har en välutvecklad låneutgivningsprocess för att ta smslån.

Vi tar inte ut någon periodränta för våra smslån, utan i stället en fast ränta. Detta för att göra det enkelt för våra kunder kalkylera kostnaden för sitt smslån. Smslån avser alltså inte bostadslån, billån eller andra stora lån. Endast mindre lån, som mikrolån med en löptid på upp till 180 dagar.

Kreditbeloppet är . Kreditavtalets löptid är . Antalet återbetalningar är . Exempel: Beräknad med antagandet att kreditbeloppet är och att krediten lämnas för en ettårsperiod och slutbetalas genom återbetalningar med lika stora månadsbetalningar är den effektiva räntan Kreditränta är rörlig, f.n. per år. Uppläggningsavgift är 95 kr. Totalt att betala tillbaks är . Månadskostnad: